Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@09:51:08 GMT

فروش دیزل ژنراتور و موتور برق

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۷۲۳۰

فروش دیزل ژنراتور و موتور برق

فروشگاه کاشانی فروشنده انواع دیزل ژنراتور و موتور برق است و این محصولات را با بهترین کیفیت به بازار عرضه می کند.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام مجموعه صنعتی کاشانی، دیزل ژنراتور، ژنراتوری برای تولید برق است و به وسیله موتوری که سوخت آن دیزل است، کار می کند. این دستگاه برای تامین برق مورد نیازش، نیروی مکانیکی را به ژنراتور منتقل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها برای تولید برق از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور استفاده می کنند. به طور کلی می‌توان گفت دیزل ژنراتور دستگاهی برای تولید برق است و از گازوئیل به عنوان سوخت برای آنها استفاده می‌شود. دیزل ژنراتورها بسته به نوع سوخت مصرفی‌شان به سه مدل بنزینی، گازوئیلی و دیزلی تقسیم می شوند.

در حقیقت می‌توان گفت دیزل ژنراتور یا دستگاه مولد برق، دارای یک موتور دیزلی و یک ژنراتور هستند و این دو از قسمت های اصلی دیزل ژنراتور محسوب می‌شوند.

بخش‌هایی مانند شاسی، کانوپی یا اطاقک پوشاننده برای کاهش صدا و محافطت، سیستم های کنترل، سیستم مولد گرما، سیستم استارت اتومات و قطع کننده های اضطراری از قسمت های فرعی دیزل ژنراتور می‌باشند. در حقیقت دیزل ژنراتورها در مواقع ضروری و اضطراری برای تولید برق مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیزل ژنراتورها در موارد مختلفی به ویژه در هنگام قطع شدن برق استفاده می شوند. دیزل ژنراتور ها برای مصارف دائمی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و بعضی از آنها به طور دائم مشغول به کار بوده و مخصوص مصرف دائمی هستند. دیزل ژنراتورها بر اساس توانی که برای تولید برق دارند در ابعاد مختلف، طبقه بندی می شوند.

به عنوان مثال از دیزل ژنراتورهایی که توانایی‌شان برای تولید برق، ۲۵۰ ولت آمپر است، برای تولید برق اضطراری و حتی برق دائمی استفاده می‌شود. این نوع از دیزل ژنراتورها در زمان اوج مصرف برق نیز قابل استفاده بوده و کارکرد بسیار خوبی دارند.

موتور برق

موتور برق نوعی دستگاه برای تولید برق است و مولد برق نیز نامیده می شود. موتور برق می‌تواند انرژی مکانیکی حاصل از سوخت بنزین  یا گازوئیل را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند. موتور برق یکی از محصولات مولد برق است و مانند دیزل ژنراتور عمل می کند ولی ابعادش کوچکتر از دیزل ژنراتور است.

موتور برق دارای قسمت های مختفی بوده و مهم ترین قسمت موتور برق، موتور آن است و قادر است انرژی اصلی مکانیکی را تامین کند. در حقیقت می توان گفت موتور، قسمت اصلی دستگاه موتور برق است و این توانایی را دارد که انرژی مکانیکی را به انرژی برق تبدیل کند. میزان برق تولید شده به توان موتور بستگی دارد و هر اندازه موتور توان بیشتری داشته باشد، می تواند برق بیشتری تولید کند.

یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده موتور برق، سیستم سوخت آن است و وظیفه دارد کار سوخت رسانی موتور را انجام دهد. پنل برق نیز دستگاهی است که وظیفه دارد از ژنراتور و موتور محافظت کند.

آتلرناتور، انرژی الکتریکی مورد نیاز دستگاه را تامین کرده و آن را به دستگاه انتقال می دهد. با توجه به این که موتور برق در طول روز به طور دائم و به مدت طولانی در حال کار است، این امکان وجود دارد که اجزای دستگاه سائیده شده و آسیب جدی ببینند. در نتیجه دستگاه باید دائماً روغن کاری شود تا دستگاه آسیب کمتری ببیند.

در صورتی که در کنار دستگاه موتور برق یک خازن نصب شود، دستگاه موتور برق عملکرد بهتری خواهد داشت و در نتیجه و بهتر کار می کند. موتور برق باید در محلی نصب شود، که گرمای حاصل از موتورها به راحتی تهویه شود در غیر این صورت ممکن است این گرما موجب آسیب رسیدن به موتور شود.

بهتر است از دستگاه موتور برق در بار نامی استفاده شود زیرا استفاده از موتور برق در زمان های طولانی  به موتور برق آسیب می رساند. یکی از نکات قابل توجه در مورد موتور برق این است که اصطکاک سیستم های مکانیکی باید به کمترین حد خود برسد، زیرا در صورت اصطکاک زیاد ممکن است موتور برق نتواند به درستی کار کند.

برای استفاده طولانی از دستگاه موتور برق بنزینی، باید از موتور برق هایی استفاده شود که بازده بهتری دارند زیرا این نوع از موتور برق ها می توانند مدت زمان بیشتری کار کنند. هنگام نصب موتور برق، نکات ایمنی باید به درستی رعایت شود و در حقیقت بهتر است این دستگاه در فضاهای باز نصب شود.

موتور برق فیرمن

موتور برق فیرمن، نوعی موتور برق است که سوخت مصرفی آن بنزین می باشد. کمپانی فیرمن در سال ۱۹۸۷ میلادی به عنوان یک شرکت بین المللی در زمینه مهندسی فعالیت خود را در زمینه تولید موتور برق بنزینی شروع کرده است. به طور کلی می توان گفت موتور برق فیرمن دارای کیفیت بسیار بالایی بوده و برای ساخت آن از بهترین تجهیزات استفاده می شود.

تمامی قطعات موتور برق فیرمن از جمله کاربراتور، بلوک موتور، تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ، آلترناتور جریان برق، محافظ شیر، تمیز کننده هوا و حتی محافظ صدا خفه کن از بهترین تجهیزات ساخته شده‌اند.

موتور برق فیرمن مدل SPG۹۵۰ از محصولات با کیفیت کمپانی فیزمن بوده و توان خروجی آن در حدود ۸۰۰ وات می باشد و این توانایی را دارد که انرژی الکتریکی تولید شده را به صورت AC و DC در اختیار مصرف کننده بگذارد.

قسمت اصلی موتور برق فیرمن، نوعی موتور تک سیلندر بوده و حجم آن ۶۹ سی سی می باشد. قدرت این موتور ۱۸ اسب بخار بوده و دارای یک مخزن ۴ لیتری برای سوخت است. این موتور برای سوخت خود از بنزین استفاده می‌کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ديزل ژنراتور موتور برقي دستگاه موتور برق دیزل ژنراتورها برای تولید برق دیزل ژنراتور توان گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان

خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان اظهار داشت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده است، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

 ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد

خضریان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطار‌های لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز