Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@09:11:18 GMT

معرفی مجموعه کاشانی

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۲۰۸۴

معرفی مجموعه کاشانی

حال بدون آب و برق: کولرها، آیفون ­ها، آسانسورها و حتی بسیاری از تجهیزات گرمایشی هم کار نمی­کنند. دیزل ژنراتور کاشانی با پنجاه سال سابقه درخشان در بازار صنعتی ایران ضمن پایبندی به اصول اخلاق حرفه ای با آرمان همیشگی خود در بهبود دائمی خدمت رسانی، در زمینه فعالیت های ذیل خدمتگزار تولیدکنندگان، صنعتگران و پیمانکاران کشور عزیزمان ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگذشته زندگی بدون برق امکان­پذیر بود اما در عصر جدید مخصوصاً چندین سال اخیر زندگی انسان به برق گره‌خورده است. اما متأسفانه با افزایش استفاده بی­رویه از برق اخیراً با مشکلات زیادی روبه ­رو هستیم، پس بهتر است تا در مصرف برق صرفه ­جویی کنیم. نکته مهمی که به آن برخورد می­کنیم نحوه تولید برق و انتقال آن به سراسر کشور و مناطق دورافتاده است. شاید بهتر باشد تا ابتدا کمی با نحوه و مراحل تولید این انرژی آشنا شویم. برای تولید برق از منابع مختلف و زیادی استفاده می­شود که بعضی از آنها تجدید­پذیر و بعضی تجدیدناپذیر هستند. مانند: آب، باد، جزرومد، زغال‌سنگ، نفت و غیره.

شروع تولید برق در نیروگاه­ ها صورت می­گیرد، در این مرحله منابع تولید برق را با استفاده از روش ­ها و ابزار و ماشین­ آلات خاصی به انرژی الکتریسیته تبدیل می­کنند. سپس این انرژی از طریق کابل­ های زیرزمین یا تیر برق‌های موجود در سراسر کشور به شرکت­های توزیع برق منتقل می­شود. در این مرحله، این شرکت­ها باتوجه‌ به منطقه­ ای که قرار دارند و نوع مصارف آن منطقه که خانگی یا صنعتی است، برق تولید شده را به ولتاژ موردنیاز می­رسانند. پس از این مرحله برق به منازل یا شرکت ­ها و کارخانجات تولیدی می­رسد و به‌صورت ماهیانه هزینه برق مصرفی پرداخته می­شود. شرکت­ های توزیع برق معمولاً در مناطق بالاتر از سطح زمین، روی تپه ­ها، ساخته می­شوند.

همان‌طور که گفتیم امروزه با کمبود برق و به دنبال آن قطعی گاه ­به ­گاه برق مخصوصاً در فصل تابستان مواجه هستیم. با اینکه این اتفاق در خانه ­ها مشکلات زیادی در بر دارد اما باعث ضرر زیان نمی­شود. اما در کارخانجات و کارگاه­ های تولیدی و ادارات قطعی برق خسارت و زیان ­های زیادی به دنبال دارد. به همین خاطر در مشاغل صنعتی که برق نقش مهم و اساسی دارد برای جلوگیری از ایجاد خسارت از ژنراتور برق استفاده می­کنند. این دستگاه در مواقعی که برق قطع می­شود از طریق سوخت موجود در دستگاه برای مدت مشخصی برق موردنیاز محیط را تولید می­کند. این دستگاه­ ها به دودسته دیزل ژنراتور و موتوربرق تقسیم می­شوند که در ادامه هر یک را همراه با ویژگی ­های آنها مورد بررسی قرار می­دهیم.

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور یک دستگاه تولید برق از طریق سوخت گازوئیل در مواقع ضروری است. نحوه کار این دستگاه این‌گونه است که سوخت موجود در دستگاه توسط موتور سوزانده می­شود و انرژی مکانیکی تولید می­کند. حال این انرژی مکانیکی تبدیل به انرژی الکتریکی می­شود و به تمام محیط تعیین شده پخش می­شود.

در توضیحات بالا نحوه کار این دستگاه راحت و ساده به نظر می­رسد، اما وقتی وارد عمق کار آن شویم سیستم پیچیده­ای دارد.

اجزای سازنده دیزل ژنراتور

· موتور دیزل: این وسیله یک موتور درون‌سوز موجود در دستگاه است که وظیفه سوزاند گازوئیل موجود در دستگاه را برعهده دارد. پس از سوختن گازوئیل، انرژی حاصل از سوزاندن را به انرژی مکانیکی موردنیاز تبدیل می­کند.

· ژنراتور: ژنراتور وظیفه تبدیل انرژی مکانیکی تولید شده در مرحله قبل را به انرژی الکتریکی و تولید برق را برعهده دارد. این وسیله توانایی تولید برق در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز را دارد.

· باک سوخت: گازوئیل موردنیاز برای سوزاندن درون قسمتی به نام باک سوخت قرار می­گیرد. این وسیله گنجایش ­های مختلفی دارد که همراه با دیزل ژنراتور درون محیط موردنظر قرار می­گیرد.

· تابلو برق: برای تولید برق از طریق سوزاندن سوخت، آن هم به کمک چنین وسیله­ ای فشار زیادی به دستگاه می­آید. به همین منظور دستگاهی با نام تابلو برق قرار می­دهند تا پارامترهای مربوط به موتور و ژنراتور را نشان دهد و اپراتورها را در صورت وجود مشکل آگاه کند.

· شاسی فولادی: این قسمت، قسمتی است که تمام اجزا را به هم متصل می­کند تا قابل جابه‌جایی باشد.

تجهیزات بالا مهم­ترین اجزا دیزل ژنراتور هستند ولی علاوه بر این­ها یک سری وسایل جانبی هم مانند: باتری، کابل، لرزه ­گیر و ... هم در دستگاه وجود دارند.

برترین برندهای دیزل ژنراتور در ایران

· دیزل ژنراتور پرکینز انگلستان

· دیزل ژنراتور کاترپیلار آمریکا

· دیزل ژنراتور ولوو پنتا سوئد

موتوربرق

موتور برق هم نوع دیگری از ژنراتورها برای تولید برق در صورت قطعی برق کلی است. این دستگاه هم به‌وسیله سوزاندن بنزین انرژی مکانیکی تولید کرده و با تبدیل این انرژی به انرژی الکتریکی برق موردنیاز را تولید می­کند.

موتور برق­ها بر اساس دو معیار دسته­بندی می­شوند:

· میزان برق تولیدی

· ابعاد دستگاه

موتورهای برق می­توانند از ابعاد کوچک و قابل‌حمل تا ابعاد بزرگ تولید و استفاده شوند. یکی از مشکلات موتوربرق مصرف سوخت زیاد آن است که البته با کاهش دادن مصرف برق تولید شده، میزان سوخت استفاده شده هم کاهش پیدا می­کند.

یکی دیگر از مشکلاتی که تولید برق به‌وسیله موتوربرق به دنبال دارد، سرو صدای زیادی است که در هنگام تولید برق ایجاد می­کند.

برترین برندهای موتوربرق در ایران

· موتوربرق کنزاکس

· موتوربرق هیوندای

· موتوربرق رونیکس

· ...

تفاوت دیزل ژنراتور و موتوربرق

همان‌طور که گفتیم دیزل ژنراتور و موتوربرق هر دو وظیفه تولید برق را دارند اما تفاوت این دو باهم در چیست؟

· سوخت استفاده شده: مهم­ترین تفاوت این دو نوع مولد برق، میزان سوخت استفاده شده برای تولید برق است. میزان سوختی که دیزل­ژنراتور استفاده می­کند نسبت به موتوربرق بسیار پایین­تر است. البته میزان سوخت به مشخصات دستگاه نیز ارتباط دارد.

· میزان تولید برق: دیزل­ژنراتورها نسبت به موتورهای برق بنزینی توانایی تولید برق بیشتری را دارند، به همین خاطر دیزل‌ژنراتورها برای مشاغل صنعتی بیشتر استفاده می­شوند و موتورها برای مصارف خانگی

· قابلیت حمل: هر دو مدل مولدها قابلیت حمل و جابه ­جایی دارند و در ابعاد مختلفی وارد بازار می­شوند. اما حمل موتورهای برق نسبت به دیزل ژنراتورها راحت­تر است.

· هزینه: باتوجه‌به ویژگی­ هایی که گفتیم مشخص است که دیزل­ژنراتور هزینه بالاتری دارد.

بنابراین برای انتخاب یک مولد برق خوب ویژگی­های مختلفی را باید در نظر بگیرید و باتوجه‌به نوع استفاده­ای که دارید بهترین و مناسب­ترین مدل را انتخاب کنید.

کد خبر 646512

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موجود در دستگاه برای تولید برق دیزل ژنراتور انرژی مکانیکی میزان سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۲۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر ۷۶۰ هزار متر مربع با ۵ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل سالانه ۲۲ هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و ۱۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از ۶۰۰ درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن تا سال ۱۴۰۴ نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228990 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل